Elintézünk mindent ami az energiatároló telepítéséshez és üzemeltetéséhez szükséges

Tervdokumentáció kidolgozása

Helyzíni szemle ill. alapdokumentáció alapján meghatározzuk az energiatárolólegalkalmasabb elhelyezését. Igény esetén biztosítjuk a teljes tervdokumentáció kidolgozását.

Komoly érdeklődés esetén kölcsönzünk Pixii PowerShaper berendezést rövidtávú tesztelésre.

Roman Pavlík
Manager for Sales and Technical Support

+421 902 935 913
roman.pavlik@mts.sk

Az energiatároló telepítése

Az energiatárolót általunk képzett és meghatalmazott partnercég telepíti és egyúton beállítja és üzembe helyezi. A telepítés ára a körülményektől függ és a megrendelő árába foglaltatik.

  • Egy energiatároló telepítése 1-2 napot vesz igénybe és az esetek többségében nincs szükség a hállózathoz csatlakoztatot berendezések leállására.
  • A telepítés után beiskolázzuk az önök személyzetét a berendezés kezelésésre.
  • Az áramszolgáltató beleegyezésére elvileg nincs szükség, amenyiben nem szogáltatunk energiát a szolgáltató külső hállózatába.
  • Építkezési engedélyezésre általában nincs szükség. Kivételt képeznek azon esetek amikor az energiatároló önálló építmény illetve lényeges beavatkozások szükségesek az épületbe.

Hibaelhárítás

Meghibásodás esetén a berendezés hibajelzést küld. A meghibásodás mértéke szerint a berendezés automatikusan illetve kézileg lekapcsolódik a hállózatról, hogy ezzel meggátolja a további károkat illetve kieséseket a hállózat többi részén.

A hibaelhárítás és a szerviz konkrét feltételeit mindig egyénileg egyeztetjük (SLA). Biztosítunk 24/7 készültségi szervizt is.

Rendszeres karbantartás

Partnercégünk technikusa a karbantartás folyamán az energiatároló és az akkumulátorok üzemi adatait és a naplóbejegyzéseket ellenőrzi. Minden rendszeres karbantartásról jegyzőkönyv készül.

A nem megfelelő kapacitású akkumulátorokat újakra cseréljük. A leszerelt akkumulátorok újrahasznosítását illetve megsemmisítésést biztosítjuk.

A Pixii PowerShaper funkciói folyamatosan bővülnek

A funkciók aktiválásához elég a vezérlőegység szoftverének ingyenes frissítése, amelyet partnercégünk technikusa végez. Az internet kapcsolattal rendelkező helyszínen a frissítés távolról is elvégezhető.

Az üzemelő energiatároló módsításai

Minden energiatároló teljesítménye és kapacitása bármikor egyszerűen nővelhető. Amnyiben az igények megváltoztak és a konfiguráció módosításra van szükség, forduljon bizalommal a kereskedelmi képviselőnkhöz.

Roman Pavlík
Manager for Sales and Technical Support

+421 902 935 913
roman.pavlik@mts.sk